Du fortjener god mat på jobben også

To ansatte som spiser en deilig lunsj levert av Lunsjkollektivet

Om oss

Det må vel finnes en måte å drive kantine smartere, tenkte Maria. Og ved hjelp av gode kollegaer på tech og Hanna på ernæring ble kantina både smartere og bedre - uten å være en kantine! Vi har vist at en fysisk kantine ikke er et behov, at vi kan levere på samme gode nivå (til og med bedre) og fjerne både kostnader og matsvinn.

Ambisjonene våre har helt fra starten vært å bygge skalerbart, og derfor har vi alltid høye mål og blikket utover. Vi fortsetter å være ledende innenfor vårt marked, med kort vei til å teste nye løsninger og prøve oss i andre markeder.

Variert og sunn mat hver dag på kontoret | Lunsj som passer alle i bedriften
Lunsj levert til bedrift av Lunsjkollektivet

Bra mat til alle!

En av de aller viktigste målene for oss i Lunsjkollektivet er at vi skal hjelpe deg til å spise bedre og mer variert. Hanna, gründer og klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring, er ansvarlig for utvikling av menyene våre. Med lunsj fra Lunsjkollektivet kan du legge fra deg alle bekymringer rundt mat, kosthold og variasjon. Du kan stole på at du får lunsjretter som er satt sammen slik at kroppen din får akkurat det den trenger, og at lunsjen metter på en god måte.

Med mange ulike retter på menyen og nye salater tilgjengelig hver dag, ønsker vi å legge til rette for og inspirere deg til å spise mer fargerikt, mer planter og større variasjon, fordi det er skikkelig bra for deg!

Vår techløsing

Lunsjkollektivets kjerne er den selvutviklede plattformen. Bygget for skalering og for å optimalisere både menyvalg, logistikk og ressursbruk i sanntid, uansett størrelse på kunden. Dette gjør at vi kan tilby en fleksibel og kostnadseffektiv løsning for både små og store organisasjoner, samtidig som vi sikrer høy kvalitet og bærekraftige valg.

Vi har automatisert hele prosessen fra bestilling og betaling til nøyaktige prognoser for produksjon og optimaliserte kjøreruter. For å forbedre brukeropplevelsen har vi også utviklet en app som gjør det enkelt å kutte matsvinn og kostnad i en hybrid arbeidshverdag.

Møt Kollektivet!

Ove Andersen

Gründer / CTO

Jonas Sæther

Utvikler

Sofie Kullerud

Merkevare- og kommunikasjonsansvarlig

Maria Håkansson Rindarøy

Driftssjef

Henrik Haanæs

Salgs- og markedssjef

Hanna Fjeldheim Dale

Gründer / ernæringsfysiolog

Maria Mørseth

Gründer / daglig leder

Ove Andersen

Gründer / CTO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

ove@lunsjkollektivet.no

Jonas Sæther

Utvikler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

jonas@lunsjkollektivet.no

Sofie Kullerud

Merkevare- og kommunikasjonsansvarlig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

sofie@lunsjkollektivet.no

Maria Håkansson Rindarøy

Driftssjef

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

maria.h@lunsjkollektivet.no

Henrik Haanæs

Salgs- og markedssjef

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

henrik@lunsjkollektivet.no

Hanna Fjeldheim Dale

Gründer / ernæringsfysiolog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

hanna@lunsjkollektivet.no

Maria Mørseth

Gründer / daglig leder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co

maria@lunsjkollektivet.no

Klimasmart 🌱

Matindustrien står for en stor del av verdens CO2-utslipp, og valgene vi gjør rundt maten vår har mye å si for klimautslippene. Vi har gjort det enkelt å ta grønne lunsjvalg med disse punktene:

🌱 Klimarapport: Alle rettene våre er klimaberegnet. Både bedrift og ansatte har tilgang til egen klimarapport for lunsjen de har bestilt.

🌱 Lavt CO2-avtrykk: Våre måltider har et gjennomsnittlig CO2-utslipp på bare 0,6 kg per porsjon, det er halvparten av det gjennomsnittlige klimautslippet for lunsj i Norden. Det er også i tråd med Parisavtalens 1,5-graders mål innen 2030.

🌱 Null matsvinn: Hver ansatt avbestiller sin lunsj de dagene de ikke skal på jobb. På den måten lager vi kun mat som skal spises og kutter derfor matsvinn i produksjon og hos kunde.

🌱 Vegan og vegetar: Vi har egne vegan og vegetarmenyer.

🌱 Distribusjon: Vi leverer med el-bil og kjører på optimaliserte ruter for å unngå unødvendig kjøring.

🌱 Emballasje: vi har utviklet vår egen emballasje som produseres i Norge og bruker kortreist papp som er fullt ut resirkulerbar