
Du fortjener god mat på jobben også

Om oss
Det må vel finnes en måte å drive kantine smartere, tenkte Maria. Og ved hjelp av gode kollegaer på tech og Hanna på ernæring ble kantina både smartere og bedre - uten å være en kantine! Vi har vist at en fysisk kantine ikke er et behov, at vi kan levere på samme gode nivå (til og med bedre) og fjerne både kostnader og matsvinn.
Ambisjonene våre har helt fra starten vært å bygge skalerbart, og derfor har vi alltid høye mål og blikket utover. Vi fortsetter å være ledende innenfor vårt marked, med kort vei til å teste nye løsninger og prøve oss i andre markeder.
Bra mat til alle!
En av de aller viktigste målene for oss i Lunsjkollektivet er at vi skal hjelpe deg til å spise bedre og mer variert. Hanna, gründer og klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring, er ansvarlig for utvikling av menyene våre. Med lunsj fra Lunsjkollektivet kan du legge fra deg alle bekymringer rundt mat, kosthold og variasjon. Du kan stole på at du får lunsjretter som er satt sammen slik at kroppen din får akkurat det den trenger, og at lunsjen metter på en god måte.
Med mange ulike retter på menyen og nye salater tilgjengelig hver dag, ønsker vi å legge til rette for og inspirere deg til å spise mer fargerikt, mer planter og større variasjon, fordi det er skikkelig bra for deg!

Vår techløsing
Lunsjkollektivets kjerne er den selvutviklede plattformen. Bygget for skalering og for å optimalisere både menyvalg, logistikk og ressursbruk i sanntid, uansett størrelse på kunden. Dette gjør at vi kan tilby en fleksibel og kostnadseffektiv løsning for både små og store organisasjoner, samtidig som vi sikrer høy kvalitet og bærekraftige valg.
Vi har automatisert hele prosessen fra bestilling og betaling til nøyaktige prognoser for produksjon og optimaliserte kjøreruter. For å forbedre brukeropplevelsen har vi også utviklet en app som gjør det enkelt å kutte matsvinn og kostnad i en hybrid arbeidshverdag.
Møt Kollektivet!
Ove Andersen

Jonas Sæther

Sofie Kullerud

Maria Håkansson Rindarøy

Henrik Haanæs

Hanna Fjeldheim Dale

Maria Mørseth


Ove Andersen
Gründer / CTO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
ove@lunsjkollektivet.no


Jonas Sæther
Utvikler
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
jonas@lunsjkollektivet.no


Sofie Kullerud
Merkevare- og kommunikasjonsansvarlig
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
sofie@lunsjkollektivet.no


Maria Håkansson Rindarøy
Driftssjef
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
maria.h@lunsjkollektivet.no


Henrik Haanæs
Salgs- og markedssjef
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
henrik@lunsjkollektivet.no


Hanna Fjeldheim Dale
Gründer / ernæringsfysiolog
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
hanna@lunsjkollektivet.no


Maria Mørseth
Gründer / daglig leder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut co
maria@lunsjkollektivet.no
Klimasmart 🌱
Matindustrien står for en stor del av verdens CO2-utslipp, og valgene vi gjør rundt maten vår har mye å si for klimautslippene. Vi har gjort det enkelt å ta grønne lunsjvalg med disse punktene:
🌱 Klimarapport: Alle rettene våre er klimaberegnet. Både bedrift og ansatte har tilgang til egen klimarapport for lunsjen de har bestilt.
🌱 Lavt CO2-avtrykk: Våre måltider har et gjennomsnittlig CO2-utslipp på bare 0,6 kg per porsjon, det er halvparten av det gjennomsnittlige klimautslippet for lunsj i Norden. Det er også i tråd med Parisavtalens 1,5-graders mål innen 2030.
🌱 Null matsvinn: Hver ansatt avbestiller sin lunsj de dagene de ikke skal på jobb. På den måten lager vi kun mat som skal spises og kutter derfor matsvinn i produksjon og hos kunde.
🌱 Vegan og vegetar: Vi har egne vegan og vegetarmenyer.
🌱 Distribusjon: Vi leverer med el-bil og kjører på optimaliserte ruter for å unngå unødvendig kjøring.
🌱 Emballasje: vi har utviklet vår egen emballasje som produseres i Norge og bruker kortreist papp som er fullt ut resirkulerbar
